Wie ben ik

Ik ben een zeer betrokken professional die met een kritische blik altijd op zoek is naar verbeteringen, zowel in proces, in kwaliteit als in de samenwerking binnen een team. Als mensen-mens ben ik op mijn best als ik samen met een team naar een doel kan werken. Om de gestelde doelstelling te bereiken zal ik de noodzakelijke confrontatie niet uit de weg gaan.

Met proceskennis als basis, goede luistervaardigheden, een sterk ontwikkeld analytisch vermogen, organisatiesensitiviteit en een flinke dosis gezond verstand ben ik in staat om het gehele speelveld te overzien. Ik heb een haarscherp gevoel voor zowel interne als externe belangen, waarbij ik direct in staat ben om een (financieel) beeld te scheppen in de mogelijke kansen en bedreigingen.

Ik werk gestructureerd, pragmatisch en wil mijn kennis delen, zodat deze verspreid wordt binnen de organisatie. Indien nodig zal ik in de details duiken, waarbij ik de grote lijnen niet uit het oog verlies. De cijfers vertellen veel, maar ik ben altijd op zoek naar het verhaal bij de cijfers. De cijfers èn het verhaal bij de cijfers geven de volledige stand van zaken pas goed weer.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd met mijn gezin door. In het weekend zijn we vaak op het sportveld bij de wedstrijden van onze kinderen te vinden. Verder geniet ik regelmatig van de rust en de natuur als we met onze hond een wandeling in het bos maken. Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd actief als speler van een tafeltennisvereniging, waar ik tevens een bestuursfunctie bekleed heb. Sinds een aantal jaren ben ik actief of de fiets, zowel op de mountainbike als op de racefiets.

Arbeidsverleden
Na mijn studie Bedrijfseconomie aan de HEAO, ben ik gaan werken op een financiële administratie van een productiebedrijf. Na mijn betrokkenheid bij een ERP-implementatie binnen deze organisatie heb ik bewust gekozen voor de link tussen Finance en IT. Vanuit F&C heb ik diverse ERP en Management Informatie Systemen geïmplementeerd, waarbij ik vanuit de inhoud veelal het aanspreekpunt voor de (technische) consultant ben geweest.

Bij een Online Marketing Bureau ben ik als Financial Controller verantwoordelijk geweest voor de financiële-, personeels- en salarisadministratie. Een functie met een breed perspectief en betrokkenheid binnen de gehele organisatie.

Bij mijn laatste loondienstverband ben ik als Business Controller betrokken geweest bij de gehele bedrijfsvoering, zowel de procesinrichting, de Management Informatie als de financiële analyse en het verhaal bij de cijfers.

Voor meer detailinformatie over mijn arbeidsverleden verwijs ik graag naar mijn LinkedIn profiel, welke via de onderstaande link te bekijken is.